HACCP Aid

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP


Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ο όρος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναφέρεται στην Υγειονομική Διάταξη Α1Β 8577/1983, η οποία δεν ισχύει πλέον αφού έχει αντικατασταθεί με την 96967 / 2012. Οι υγειονομικές διατάξεις αυτές ορίζουν τα είδη των  καταστημάτων και των επιχειρήσεων τροφίμων καθώς επίσης τη λειτουργία και τις προδιαγραφές τους. Υπάρχει άμεση αντιστοίχιση ανάμεσα στην Α1β 8577 /1983 και την 96967 /2012.







ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ



Κατηγορίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

(όπως ορίζονται από τις υγειονομική διάταξη Α1β του 1983 και 96967 του 2012)

  • Χονδρική - Λιανική διάθεση τροφίμων
  • Χονδρεμπόριο τροφίμων και ποτών
  • Παντοπωλεία
  • Σούπερ Μάρκετ
  • Καταστήματα Τυποποιημένων - Ψιλικών 
  • Περίπτερα
  • Επιχειρήσεις Αναψυχής
  • Εστιατόρια
  • Catering
  • Κτήματα
  • Καφέ
  • Μπαρ
  • Αποθήκες τροφίμων και ποτών
  • Μεταφορείς
  • Εργαστήρια παραγωγής τροφίμων και ποτών
  • Βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων και ποτών



Αναζητήστε Σύμβουλο HACCP εδώ